Solfilm til bilen

Solfilm til bilen

Ønsker du deg en sporty look på bilen din? Hva med å ha et ideelt inneklima i bilen – året rundt? Da bør du vurdere å få tak i en solfilm, som byr på mange fordeler. Selv om solfilm ofte er fremstilt som litt ungdomsalig og litt ulovlig, er det flere gode grunner til at akkurat din bil fortjener det.

Øk sikkerheten

Da solfilm gir deg enestående beskyttelse mot innsyn, vil ikke utenforstående se hva slags eiendeler som ligger igjen i bilen din. Dette kan ha mye å si dersom et innbrudd er på avveie: ofte sier man at solfilm hjelper mot innbrudd i bilen. Men i tillegg til sikkerhet rundt ran, tilbyr også solfilm en annen form for sikkerhet. Dersom vinduet skulle knuse under en ulykke eller av andre årsaker, vil solfilm tilby splintbeskyttelse. Flyvende glassbiter vil derfor ikke kastes rundt i bilen, noe som kan beskytte både passasjerer og interiøret av bilen.

Beskytt barna og hunden din

Vi har alle vært med på å møte en sky av hete når vi åpner bildøren på en varm sommerdag. Bilen har stått å kokt i sola, og har blitt veldig opphetet. Dersom du har små passasjerer eller kjæledyr ombord i kjøretøyet, kan man som en regel ikke forlate dem i bilen uten lufting på disse varme sommerdagene. Det kan ofte være upraktisk dersom smårollingene har sovnet i baksetet eller hunden er med, spesielt hvis man bare skal en liten tur inn på butikken.

Solfilm hjelper deg derimot med det. Man kan redusere opptil 80% av varmestrålingen, i tillegg til å blokkere UV-strålene ute. Det betyr at bilen din ikke vil koke, men beholde en fin temperatur.

Ved å ha et behagelig inneklima i bilen på sommeren, vil man også bruke mindre drivstoff på å ikke ha ventilasjonsanlegget på full styrke.

Varmere vinterdager

Ikke nok med at solfilm holder bilen kjølig om sommeren: den bidrar også til å være en slags isolasjon for bilen på vinterstid. Det betyr at kulden som vanligvis ville ha sneket seg inn gjennom vinduene, ikke gjør det lenger. Så herlig å slippe å varme opp bilen så lenge som man vanligvis pleier på en kald vinterdag!

Ulik styrke

Man trenger ikke bekymre seg over å få en bil som har helt svarte ruter, dersom man ønsker et mer naturlig utseende. Det er mulig å velge alt fra helt svarte ruter som gjør innsyn fra utsiden helt umulig, til de typene som kun beskytter mot varme, UV-stråling og kulde, men ellers ser ut som helt vanlige vindu.

Uansett hvilken løsning som passer best for deg, er solfilm noe som garantert vil få bilen din i bedre form – og bedre utrustet for både vær og vind.

dante