Rimelig oppussing som gjør underverker

Rimelig oppussing som gjør underverker

I disse dager ønsker mange seg et såkalt Instagram-vennlig hjem, og ofte hentes inspirasjon til hjemmet direkte fra sosiale medier. Derimot koster det å pusse opp hele hjemmet, spesielt om man ikke helt vet hvor man skal starte. Ofte kan små detaljer utgjøre store forskjeller, og det er spesielt en ting som enkelt skaper følelsen av et nytt hjem.

Om man velger å tapetsere veggene i ett eller flere rom, vil man kunne løfte rommet på et budsjett, samtidig som at det er en jobb som kan utføres uten å måtte leie inn fagpersoner. Selv om noen tapeter befinner seg i en høyere prisklasse enn andre, kan også et kredittkort være med på å finansiere innkjøpet av ny tapet. Selvsagt kan også et kredittkort være med på å gi deg ytterligere spillerom i oppussing, men om du ønsker en trygghet slik at du vet at du kan betale tilbake, vil enkle oppussinger som tapetsering være midt i blinken.

Tapet finnes i alle slags fargenyanser og med flotte mønstre slik at du kan velge den stilen du liker aller best. I noen hjem vil en fargesprakende og detaljert tapet se lekkert ut, spesielt om man plasserer den på én enkelt vegg. Andre hjem fungerer kanskje best med en nedtonet tapet som gir rom for at interiøret står for romfølelsen. Til soverom anbefales gjerne blå og grønne tapeter, mens stuen eller kjøkken gjerne kan ha livlige farger som er innbydende både for familien og gjestene som skal oppholde seg der. Én ting er hvert fall sikkert: en ny tapet vil virkelig utgjøre en forskjell, og er en enkel oppussing som ikke koster skjorta.

Tapet

dante