Klar musikk i øret

Klar musikk i øret

Det er ikke til å skjule at Nordmenn elsker å pusse opp, endre bolig med utbygging, skifte ut gulvet, male med nye farger eller bytte ut tapeten i kjøkkenet. Design, møbler og mer blir hentet fra fordums tider og blir moderne og trendy på nytt. Mens vi gjør våre endringer i hjemmet, har en pause, elsker vi alle perfekt lyd fra musikk rett inn i øret. Fengende rytmer eller prat med mor er det alltid tid for. Supre AirPods gjør sømløs lyd enda morsommere!

AirPods mange gleder

Det har lenge vært hodetelefoner av ulik kvalitet på markedet. Lyd og tekst som ikke er så klar og tydelig. Musikk som ikke gir dybden eller de små nyansene og detaljene som er i musikken. Med airpods er musikk og tale en helt ny opplevelse. Samtalene dine med far og venner vil garantert ha den beste kvaliteten. Vi legger tepper, og finner kvalitetsstempelet for godkjente tepper, og tilpasser alt for å møte allergier og hindringer som kommer i veien. Mye inspirasjon om innredning, tapeter, maling, farger, og mønster kommer fra utallige TV show som omhandler design, oppussing, smarte løsninger og alle slags ideer. Det flotteste med AirPods, bortsett fra den unike lydkvaliteten er den fantastiske levetiden for batteriet. Som leder i bransjen gir AirPods deg 5 timer med topp lydkvalitet av musikken, eller du kan skravle i vei i 3 timer!  

Ladeetui med 24 ekstra timer

AirPods lar oss nyte TV showene med herlig lyd med topp tekniske løsninger. Uavbrutt strømming og lyd nytes takket være markedets beste batteritid. Alt arbeid er enklere med topp musikk. Enten vi er opptatt av å finne det godkjente teppene tagget for å være vennlig for allergikere eller vi søker på teknikkdeler sin nettside, elsker vi topp lyd og uavbrutt strømming. AirPods slår seg automatisk på så fort du putter dem i øret. Batteri spares så fort du tar AirPorten ut av øret. Mobiltelefonen blir enda bedre, og langt morsommere med disse fantastiske trådløse hodetelefonene. Ladeetui finnes for 2 generasjon AirPods, og gir deg masse ekstra batteritid. Med perfekt lyd er dette hodetelefoner for selv den mest kresne!

Tekniske innovasjoner og nytekning

Hos teknikkdeler finner du etuier, ladeetuier, og snorer for AirPods, samt andre produkter som kan hjelpe med alle dine mobiltelefon behov. Alle elsker god lyd og musikk, samt samtaler vi nyter på mobilen hver dag. Mye tid brukes på mobiltelefonen og den er viktig for oss alle. Ikke bare for favoritt TV showene om husflipping, anbefalte tepper, trender og hva du «må ha» i hjemmet. Det er ikke lett å holde topp stil og trend hele tiden, men det viktigste er at hjemme føles som et sted hvor vi kan lade opp og trives. Med alle tekniske innovasjoner og gleder som AirPods trådløse hodetelefoner, er det stadig forbedrede teknikker og produkter som kommer til markedet.

Det samme gjelder for trender og stil innen bolig. Endringer kommer ofte, stil endres, og det kan fort bli et jag å holde tritt med alt. Med mobiltelefonens viktig rolle, både i offentlige tjenester, skolen og privat er det stadig nye krav til bruk og funksjoner av mobiltelefonen. Vi blir stadig presentert og skjemt bort med nye tekniske finesser.

dante