Tips: spar strøm under oppussingen

Tips: spar strøm under oppussingen

Å pusse opp kan bli veldig dyrt. Det er mange ulike ting som koster penger, du skal jo punge ut for materialer, møbler og håndverkere. Men har du noen gang tenkt over at du også bruker mer strøm når du pusser opp? Dette kan øke utgiftene, uten at du en gang er klar over det. Før du skal pusse opp, bør du derfor å bytte strømselskap til et som er litt rimeligere enn det du har i dag.

Med Tibber kan du glemme alt du vet om et strømselskap, og handle strøm på en helt ny måte – som du også vil tjene penger på. Hva er vel bedre enn det? Du kan selvsagt sjekke ut andre strømselskaper om du ønsker det, det viktigste er at du finner et selskap som passer godt med dine behov. Og er det ikke godt å spare litt penger på strøm? Da kan du jo få råd til andre ting istedenfor, og litt ekstra penger kommer jo godt med under oppussingen.

Andre måter å spare penger det

Det finnes selvsagt også andre måter du kan spare penger på når du pusser opp. Du kan handle på salg, gjøre en del av arbeidet selv, eller rett og slett kjøpe brukt. Selv om det er vanskelig å kjøpe brukt tapet og gulvtepper, finnes det faktisk vintage tapet der ut som faktisk er veldig fin. Hvis du ikke har sett det før, så burde du absolutt sjekke ut det.

Du kan for eksempel ta en tur innom de beste vintagebutikkene på nett for å ta en titt på utvalget deres. Det er lett å bli inspirert når man kikker i ulike nettbutikker, og det beste med å handle grønt er at det er miljøvennlig i tillegg til å være rimelig. Og vi lever jo i en tid hvor alle ønsker å være mer miljøvennlige.

dante