Hvorfor design av tepper gir rommet nytt liv

Hvorfor design av tepper gir rommet nytt liv

Tiden er inne for vårrengjøring, husvask og ommøblering. Ikke bare fordi sola titter frem og man kan lufte ut den kalde vinteren. Men også fordi vi har litt mer tid akkurat nå. Som vi vet kan tapeter endre uttrykket i et rom, men det er også mye annet som kan gjøres for å pynte opp.

Hvorfor skal du endre et interiør som har fungert i mange år? Jo, det kan vi fortelle deg. Når du frisker opp hjemme, vil du se verden med nye øyne, bli mer fornøyd og ha mer overskudd til andre ting. Kanskje du endelig kommer i gang med den hobbyen du hadde i tankene i lang tid.

Farger og stil

Det er flere ting som avgjør hva som passer inn i et interiør, selv om alle har sin egen stil. Store yter kan bli tamme og kjedelige, men med tepper er det enklere å skape en unik stil. Ikke bare er de enkle å tilpasse til designet man har valgt fra før, men det kan også gi nytt liv til rommet.

Når du dekorerer med grå tepper gir du nemlig rommet et helhetlig utseende. Samtidig som fargen grå er viktig, så kan det være lurt å tenke på utformingen. Et lite rom kan bli nytt med et rundt teppe, mens et avlangt rom kan få et nytt uttrykk med et rektangulært teppe. Tepper kan kombineres for å gi et mektig inntrykk.

Hvilket inntrykk vil du vise frem? Hvilken stil er din egen?

Høy kvalitet og konkurransedyktig pris

De grå teppene til Trendcarpet er vevd av solide materialer. Det brukes en gammel tradisjon for å lage dem, og de har alle sin historie. Tepper ble både lagd for å redusere trekk fra gulvene, men i våre dager har de en helt annen funksjon. De gir rom et helt nytt fokus som man kan feste blikket på. Det kan skape harmoni i rom som mangle fylde og substans, samtidig som det gjør sin nytte som avdeler rommets sfære.

Både kvalitet og pris er viktig, men først og fremst betyr det noe at teppene gir et ønsket bilde. Når man trer inn i et nytt rom, skal man ikke nødvendigvis se teppet. Men man skal føle det. For dette gir rommet nytt liv!

dante