Grunner for å dekke til de verdifulle tingene

Grunner for å dekke til de verdifulle tingene

Selv tapeter er i bunn og grunn møblement, som kan få dine rom til å se mer eksklusive ut, mer innbydende og varme. Samtidig har de en annen effekt, nemlig gjennom deres funksjon. Som gjør at helhetsinntrykket blir bedre og du får et kompakt rom.

Men synes du det er vanskelig å finne vintage tapeter eller dyrt å designe rommene slik du vil, så fins det en annen mulighet. Nemlig tepper. Tepper har samme effekt, men er i realiteten mye rimeligere. Og dessuten kan du endre stil akkurat når du selv vil.

1. Beskytter tingene dine

Den klare årsaken til å dekke til tingene dine er å beskytte dem. Akkurat slik var det også for Klaus som nettopp hadde fått seg en ny mobil. Men han glemte å bestille iPhone 14 deksel for sin nye mobil. Det ente med at ruta sprakk og han måtte ut med en egenandel. Mobilen er verdifull og noe du bruker hver dag, ikke glem det.

2. Skaper helhetlig design

Akkurat som for iPhone 14 deksel – kan du se at design ikke betyr noe om det ikke er helhetlig. Først når mobilen får et deksel, gulvet et teppe eller veggene et tapet, ja da blir designet perfekt. Dynamikk, kontraster, harmoni, er alle med på å fullføre noe du har begynt på. Enten det er et illrødt rom med Manchester United effekter for å gi dem troa tilbake, eller det er svaler på en strand for å symbolisere sommer og sol.

3. Gir større frihet

Med å dekke til de verdifulle tingene dine, så får du større frihet. Du kan begynne å kombinere flere uttrykk, eller du kan få det akkurat som du vil. I lengden vil du jo også spare både penger og miljøet. Det er sjelden man kan få i både pose og sekk, men med tepper og tapet kan man det.

dante