Innred med gardiner

Innred med gardiner

De fleste vet at gardiner kan skape nye og spennende inntrykk i et rom. Ved å endre gardinfarge eller gardinmønster, kan rommene framstå nesten som nye. Gardiner kan i hvert fall endre stemningen i et rom, så det er lurt å ha flere ulike gardiner å velge blant, avhengig av årstid og feiringer. Men gardiner kan brukes til langt mer enn å henge foran vinduene.

Gardiner som romdeler

Gardiner er en veldig fin romdeler, spesielt der du bare vil ha et midlertidig skille, eller et skille som kan trekkes til siden av og til. For eksempel kan gardiner brukes til å dele et barnerom i to, slik at barna kan velge når de vil være sammen og når de vil ha tid for seg selv. Du fester bare en gardinskinne i taket, og velger lange gardiner. Dersom taket er høyt, kan du også sy dine egne gardinlengder som passer til rommets høyde. Med Jotex rabattkode kan du spare penger på både metervare og ferdigsydde gardiner. Har du tapet er det lurt å velge gardiner som harmonerer litt med fargene på tapetet.

Gardiner kan også dele inn stua i ulike avdelinger, eller ramme inn en lesekrok eller et hjemmekontor. Har du en rotekrok, kan du feste gardinskinner i taket foran kroken og enkelt skjule rotet ved å trekke for gardinene når det kommer besøk. Jotex har gardiner og alt annet du trenger til alle hjemmets rom, og med en Jotex rabattkode kan du få varene enda billigere.

Sengehimmel av gardiner

Både små og store kan drømme om en himmelseng, og det kan du lage ved hjelp av gardiner. Du kan enten bygge sengestolper rundt senga, eller du kan feste gardinskinner i taket og henge gardinene der. Gardiner er lette å vaske, og det er lett å bytte ut sengehimmelen med nye mønstre og farger. Dersom gardinene går helt opp i taket, kan de også hjelpe til å beskytte mot insekter. Sengehimmelen kan også gjøre at sengen føles tryggere og roligere for barn som har problemer med å sove om kvelden. Og når sommerkveldene er lyse, kan sengehimmelen stenge ute noe av lyset for å lette innsovningen. Bruk din Jotex rabattkode til å finne de perfekte gardinene for hjemmet ditt.

dante