Alle trenger en reim

Alle trenger en reim

Det er mange motorer som trenger reimer, og reimer er slitasjedeler som trenger å byttes en gang i blant. Et godt eksempel på en reim mange kjenner til, er viftereimen på bilen. Noen velger å dra til verksted for å bytte vifte i reimen, men det er også mange som gjør jobben selv for å spare penger. Da er det greit å finne den rette reima på nettet.

Alt du trenger av reimer

På Reimbutikken finner du alt du trenger av reimer, og du får dem enkelt tilsendt i posten. Du finner reimer i mange bredder og størrelser, både kilereimer, viftereimer og tannreimer, og til alle typer kjøretøy og motorer. Fellesbetegnelsen på alle disse reimene er drivreimer, og de dukker opp både i små og store doninger, fra lastebiler til gressklippere, fra vaskemaskiner til treningsapparater. De fleste trenger med andre ord en reim før eller siden. Da er det godt å vite ar Reimbutikken har de du trenger. I tillegg selger Reimbutikken også andre typer tilbehør og utstyr, både til ATV, motorsag, snøskuter, robotgressklippere og snøfresere.

Reparer selv

Det er veldig mange reparasjoner som er vanskelige og tidkrevende, men akkurat det å bytte en reim er noe de fleste klarer. Du kan spare en god del på å gjøre jobben selv, og dersom du ikke er en ekspert, er det kanskje billigere å spørre en venn, en slektning eller en nabo om hjelp, i stedet for å ringe til et verksted. Det kommer jo selvsagt an på hvor store reparasjoner det er snakk om. Hvis det er mer enn bare viftereimen som er gåen, kan det være lurt å snakke med en ekspert. Dersom du vet at det bare er en enkelt reim som skal fikses, er det lurt å gjøre det selv.

Prisgaranti og kundeservice

Reimbutikken gir deg 100 % prisgaranti, som betyr at dersom du finner en tilsvarende reim billigere et annet sted, vil de matche denne prisen. Her garanterer de deg altså at du finner reimene til billigste pris. I tillegg lover de lynrask levering og de kan selvsagt hjelpe deg med å finne den rette reimen til ditt behov. Sjekk ut størrelsestabellen eller ta kontakt med kundeservice dersom du er usikker. Til gressklippere, motorsager og robotgressklippere kan du dessuten kjøpe ferdige pakker som inneholder alt du trenger til å reparere selv. Du betaler enkelt med Klarna, og kan returnere ting innen 14 dager, dersom du ikke er fornøyd.

dante