Godt arbeidslys er alltid viktig

Godt arbeidslys er alltid viktig

Enten du skal renovere, bygge nytt eller jobbe med maskiner utendørs, trenger du arbeidslys. På dagtid kan det gå greit uten ekstralys, men om kvelden trenger du lys både for å jobbe trygt, og for å få et fint resultat.

Forlengelse av dagen

Her i Norge kan man ofte jobbe uten arbeidslys midt på sommeren, men det trengs ofte en forlengelse av dagslyset om høsten og vinteren. Da kan det bli mørkt ute før arbeidsdagen er over, og jobber man med noe inne, blir det enda raskere mørkt. Når du pusse opp eller bare male eller tapetsere hjemme, kan du selvsagt slå på lampene inne, men ofte er ikke det nok. Da trenger du kanskje en flyttbar lyskaster eller andre typer arbeidslys.

Arbeidslys til kjøretøy

Hvis du bruker bil eller store maskiner i jobben, trengs det i hvert fall gode lys. Du trenger dessuten og de lys på bilen for å kjøre til og fra jobb. Heldigvis finner du et stort utvalg av arbeidslys hos Nordeye, enten du har personbil eller en stor maskin som trenger ekstralys. Finn LED-barer, klassiske lykter eller varsellamper. Skal du renovere huset utendørs, kan lys fra maskiner være en god måte å forlenge arbeidsdagen. Parker kjøretøyet på en slik måte at det lyser opp området der du jobber, så trenger du ikke å investere i en ekstra lyskaster bare for å få gjort den ene jobben. Arbeidslys er også en god hjelp når du skal gjøre noe i hagen.

Økt sikkerhet med arbeidslys

Godt arbeidslys handler ikke bare om å se hva du skal gjøre. Det handler også om sikkerhet for deg og andre. Du må se hva du gjør for å kunne jobbe trygt og få et godt resultat. God belysning sikrer også at de som jobber sammen med deg både ser og blir sett, og på veien er sikkerhetslys og varsellamper gode hjelpemidler for andre trafikanter. Ekstra arbeidslys er en god investering for å hindre arbeidsuhell og skade, og når maskinene har gode lys, kommer du raskere i gang med arbeidet om morgenen og kan til og med jobbe overtid dersom det er noe som haster.

Tapet

dante