Forandring fryder

Forandring fryder

Av og til ønsker en å fornye enkelte rom, farger eller annet i hjemmet. Dette kan være tapeter, møbler, småinteriør og kanskje til og med designe et helt nytt uteområde? Mange prioriterer endringer utendørs nå som Koronaviruset har strenge krav til distansering og å «holde seg hjemme».

Gjør arbeidet selv

Det meste av hjemmedesign kan en gjøre selv. Med gode løsninger til bilhyller fra bilutstyr er frakt og gode tilbehør alt en trenger for å få alt i hus. Materialer, tapeter, tepper, verktøy fraktes lett hjem for å utføre jobben. Gammelt blir nytt og fort har du fått et nytt hjem.

Mange tilbud og valg

Det finnes utallige farger, strukturer, kvalitet og kombinasjoner av tepper, tapeter, og øvrige designelementer. Farger og mønster på tapeter gir inntrykk så fort du kommer inn i rommet. Farger har denne egenskapen enten det er teppe, tapet, maling eller interiør objekter. Det er viktig å finne ut hva du vil formidle med dine valg. Ønsker du følelser av fred, ro, høy energi, aktivitet eller andre sinnstilstander? Forskjellige farger foreslås for soverom, og andre for kjøkken og stue.

Tapeter og tepper

Det er flere steder en kan skaffe det en trenger til oppussing hjemme. Med Korona og smittevern reglene er mange innkjøp flyttet over til Internett.Tilpassede løsninger som hjelper oss å ivareta nye regler og oppfordringer mens viruset fortsatt er aktivt rundt oss er veldig viktig. Med ekstra tilpasninger til kontor hjemme, er det mange nye løsninger som må plass. Møbler, farger, tapeter og tepper er enkle endringer som ofte skaper «nye rom» hjemme.  

dante