Unikt design med gratis 3D-tegneprogram

Unikt design med gratis 3D-tegneprogram

Ønsker du å gjøre endringer på interiør eller skape dine egne klær, så kan du sette av en lat søndag foran PC-en. Her kan du enkelt se hvordan ny tapet vil se ut, enten det har nytt mønster eller andre farger. Det fine med et gratis tegneprogram er at du kan få en modell som ligner, og som det er enkelt å omorganisere etter.

Du vil også finne flere fordeler med en tegneprogram, da du kan få opp alle mål og størrelser du trenger for å komme i gang. Det blir slutt på rester av tapet eller baderomsfliser fordi du bestilte på måfå.

Lite program som er lett å installere

Liker du å leke med tanken på å designe egne klær kan du få inspirasjon fra https://www.na-kd.com/no, en nettbutikk med masse fine klær med fremtiden i tankene. Det er nettopp derfor vi snakker om tegneprogram for design her, fordi man må bli flinkere til å planlegge forbruket sitt. Alt som blir kastet og brent vil være en byrde for miljøet.

Det fins mange dyre 3D-program på nett og det kan være vel og bra. Men det er ikke sikkert du som er på et nybegynnerstadie får utnytte av alle funksjonene som finnes der. Dessuten kan de være vanskelige å bruke.

Blender er et gratis program for 3D-modellering. Programmet er såkalt åpen kilde program, og er gratis for alle. Det kan hjelpe deg å tegne hva som helst, ved at du finner en modell for ditt formål. Det er lisensiert som GNU GPL og dermed nært linket til Linux plattformen.

Fordeler med 3D-modellering:

  • Få inspirasjon fra andre
  • Vær kreativ med dine talent
  • Finn perfekt mål og utforming
  • Reduser svinn
  • Et steg nærmere suksess
  • Jobbe med design
  • Skap ditt egenkomponerte hjem
  • Skap dine egne klær

Øvelse gjør mester

Med et gratis program kan man lett leke med ferdighetene sine. Følg anvisningene for hvordan du legger inn en modell, tar mål, bruker forskjellige mønster, bruk av materialer også videre. Med 3D-programmet får man en modell som er veldig nær virkeligheten. Det kan brukes til mange forskjellige design, enten det er interiør eller klesdesign.

Det er tre steg til suksess, last ned programmet, tegn de første elementene og begynn å skap.

dante